Skip to content Skip to footer

Meer beslissende 365 verheffen elke dag

Gepubliceerd door: Sage

Uit een recent SAGE -rapport, waarbij 3.000 kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd worden onderzocht, bleek dat gemiddeld 120 werkdagen per jaar aan administratie worden besteed.
Van de verschillende soorten administratieve taken bleek de grootste kostenfactor boekhouding te zijn, wat meer dan 20% van de administratie vertegenwoordigt. Het hoeft niet zo te zijn.
Cloud-compatibele oplossingen zijn een revolutie teweeg in het bedrijfsleven door werknemers te mobiliseren, de efficiëntie te stimuleren en teams gelukkiger en meer empowered te maken.
Dus waarom zijn veel bedrijven nog steeds beperkt door de vier muren van het kantoor en hun werknemers aan hun bureaus geketend? Waarom kan het hele personeel niet de vrijheid hebben om hun werk te doen wanneer of waar ze moeten, zoals onderweg bij het zien van klanten - of zelfs bij het pakken van een snack in een favoriete coffeeshop?
Download deze informatieve whitepaper voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sage contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sage websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 3 pagina's

Meer bronnen van Sage