Skip to content Skip to footer

Ga verder dan ERP

Gepubliceerd door: Sage

De reputatie en waarde van ERP is in de loop van de tijd verslechterd omdat het te complex is, niet voldoet aan de flexibiliteit die de moderne bedrijven eisen en het niveau van realtime gegevensverzameling en analyses mist die het inzicht bieden dat nodig is om slimme, tijdige beslissingen te nemen.
Veel toekomstgerichte mid-market-ondernemingen besluiten hun oude systemen te vervangen door modernere enterprise management-oplossingen die hedendaagse uitdagingen kunnen ondersteunen, hun bedrijfsprocessen kunnen stroomlijnen en de samenwerking in hun bedrijf en in hun supply chains kunnen verbeteren.
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sage contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sage websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Sage