Skip to content Skip to footer

De verborgen kosten van ERP -aanpassing

Gepubliceerd door: Infor

Het tempo van verandering versnelt snel voor fabrikanten en distributeurs. Als u een oudere Enterprise Resource Planning (ERP) -systeem uitvoert, betekenen de naderende zakelijke en personeelswijzigingen die naar verwachting invloed hebben op uw activiteiten, verdere vereiste software -aanpassingen om de hiaten te overbruggen tussen wat uw systeem momenteel aankan en wat u nodig hebt om te doen.
Download dit rapport van Mint Jutras om erachter te komen welke dingen u nu moet overwegen om uw activiteiten concurrerend en productief te houden in het licht van aankomende zakelijke en personeelsveranderingen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Infor contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Infor websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 6 pagina's

Meer bronnen van Infor