Skip to content Skip to footer

6 tips om de betrokkenheid van werknemers te vergroten in tijden van verandering

Gepubliceerd door: Workhuman

Deze nieuwste golf van pandemische verstoring op de werkplek betekent dat HR-leiders opnieuw worden geconfronteerd met de uitdaging om werknemers betrokken, gemotiveerd, gelukkig en gezond te houden.
Met veel kantoren gedwongen om hun deuren te sluiten, is er een echte zorg dat sommige werknemers zich opnieuw geïsoleerd zullen voelen omdat ze de menselijke verbinding van hun collega's missen. Voor anderen - met name degenen die in frontline rollen - zal burn -out een geweldige reden van zorg zijn.
Hier delen we zes manieren voor organisaties om de betrokkenheid van werknemers te vergroten - en te beschermen tegen de kosten van de omzet van werknemers - op een moment dat het moreel zeker een grote hit zal nemen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workhuman contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workhuman websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 17 pagina's

Meer bronnen van Workhuman