Skip to content Skip to footer

Manda in het tijdperk van Business 4.0

Gepubliceerd door: Tata Consultancy Services

Het beheersen van deal- en integratie is nu een concurrerende noodzaak.
In een tijd van ongebreidelde digitale verstoring staan ​​CEO's onder enorme druk om hun spellen te verhogen. Vrijwel elke industrie gaat de vroege innings van belangrijke technologie-aangedreven transformatie binnen. Bedrijven hebben op hun beurt de taak om innovatieve technologieën aan te nemen, in technisch onderlegd talent te brengen, nieuwe markten binnen te gaan en bedrijfsmodellen te herzien. Gezien de moeilijkheid om dergelijke seismische verandering organisch te leveren, erkennen steeds meer dat het maken van dealcapaciteit een toenemend kritisch belangrijk strategisch hulpmiddel is.
De meest effectieve CEO's begrijpen niet alleen de noodzaak om innovatieve processen, systemen en bedrijfsmodellen te omarmen, maar de rol van Manda kan spelen bij het versnellen van dat proces.
TCS leidt veel van zijn klanten door Business 4.0 Digital Transformations - het definiëren van waardeproposities, het creëren van nieuwe bedrijfsmodellen, het winnen van nieuwe klanten en het creëren van exponentiële groei.
Download niet om de zes stappen te leren om te slagen in IT -integratie en de vier primaire kenmerken van Business 4.0.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Tata Consultancy Services contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Tata Consultancy Services websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van Tata Consultancy Services