Skip to content Skip to footer

De volgende 9 tot 5: hoe flexibel werk te maken

Gepubliceerd door: Fujitsu

Zelfs vóór Covid-19 was 9 tot 5 op weg naar buiten. In 2019 beschouwde 75% van de wereldwijde bedrijfsleiders al flexibel werken als het nieuwe normaal. Dit werd gedreven door de globalisering en technologieën voor personeel waarmee we ons werk altijd, overal kunnen doen, de noodzaak om toptalent aan te trekken en te behouden is een andere factor die veel organisaties heeft aangemoedigd om flexibelere werkopties aan te bieden.
Covid-19 heeft deze overgang versneld. Lockdown -beperkingen over de hele wereld betekenden dat degenen die konden, vanuit huis moesten werken, en dit dwong hen om hun professionele leven in evenwicht te brengen met kinderopvang en andere persoonlijke verplichtingen. De 9 tot 5 werd een ongemak en zelfs een onmogelijkheid voor velen, dus ontstond een nieuw model.
Download dit whitepaper nu om te zien hoe dit model eruit ziet en welke kansen en uitdagingen het met zich meebrengt.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Fujitsu contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Fujitsu websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 5 pagina's

Meer bronnen van Fujitsu