Skip to content Skip to footer

Topoverwegingen voor CFO's om een ​​effectieve COVID-19 Finance Response Strategie te bouwen

Gepubliceerd door: Tata Consultancy Services

Het is duidelijk dat de economieën over de hele wereld tot stilstand zijn gekomen - met sommige industriële sectoren die meer impact hebben dan anderen. TCS -onderzoek rond de huidige dynamiek van de markt tonen bijvoorbeeld aan dat industrieën zoals reizen, transport en gastvrijheid sterk zijn getroffen. Ter vergelijking: de nutsbedrijven is matig beïnvloed en biotechbedrijven zijn licht verstoord.
Veel CFO's zullen in de verleiding komen om snelle, reactieve kostenbesparende maatregelen te nemen, maar financiële leiders moeten ook overwegen een strategie te implementeren die is ontworpen om zakelijke effecten op korte en middellange termijn te beheren van COVID-19 en de planning voor het herstel van de langetermijnmarkt.
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Tata Consultancy Services contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Tata Consultancy Services websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van Tata Consultancy Services