Skip to content Skip to footer

Word een IT -held: je team de flexibiliteit geven die ze willen en de beveiliging die ze nodig hebben

Gepubliceerd door: Box

Op de moderne werkplek is het steeds vaker voor de lijnen geworden om te vervagen tussen welke apps en tools geschikt zijn voor bedrijven versus die die het beste thuis kunnen worden.

Door aandacht te schenken aan opkomend gedrag en het gebruik van applicaties en diensten die responsief, wendbaar en veilig zijn, kunt u uw gebruikers geven wat ze willen en nodig hebben om samen te werken op de werkplek - allemaal terwijl de positie als groeimotor wordt bevestigd die een positieve invloed kan hebben op uw bedrijf die van uw bedrijf kan worden Bottom line en maak een einde aan het gebruik van niet -gesanctioneerde samenwerkingstools.

Download de gids nu voor meer informatie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Box contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Box websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 21 pagina's

Meer bronnen van Box