Skip to content Skip to footer

Cultflicks

Gepubliceerd door: DigitalRoute

Cultflicks is een niche -videostreaming -entertainmentbedrijf dat de unieke ervaring biedt van gespecialiseerde 'slechte' films, die nooit mainstream bioscopen of op de top tien streamingplatforms hebben gehaald. Met titels in hun catalogus zoals Murder Tomatoes, Plan 9 from Outer Space, en Santa Claus verovert de Martians, trekt het bedrijf cultvolgers van over de hele wereld die regelmatig kijken naar feestjes met vrienden.
Cultflicks wil de wereldwijde leider worden in alternatieve streaming en heeft zijn inhoudsmiddelen opgebouwd van talloze studio's in de VS. Strategisch willen ze diversifiëren door inhoud toe te voegen van partners in Zuid -Korea, Japan, Nederland en Chili. Op de lange termijn wil het bedrijf op dezelfde manier alternatief gamen introduceren in zijn portfolio van diensten, omdat het een beroep moet doen op zijn niet-mainstream klantenbestand.
Zie hoe dit bedrijf partnerregeling en inkomstenafstemming oplost voor zijn streamingplatform.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DigitalRoute contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DigitalRoute websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van DigitalRoute