Skip to content Skip to footer

CISO's gids voor het kiezen van een geautomatiseerd beveiligingsvragenlijstplatform

Gepubliceerd door: Panorays

Het niet voldoende om de beveiliging van de leveranciers adequaat te screenen, kan leiden tot datalekken, die bewerkingen kunnen afsluiten, de klantvertrouwen kunnen beschadigen en forse wettelijke boetes kunnen oplopen. Een geautomatiseerd beveiligingsvragenlijstplatform kan het evaluatieproces van de leveranciersbeveiliging enorm versnellen en schalen. Maar koper pas op: niet alle geautomatiseerde vragenlijsten zijn gelijk gemaakt.
Dus, wat zijn de must-have-functies waarnaar u op zoek zou moeten op zoek zijn in uw beveiligingsvragenlijstplatform? Deze gids behandelt de top zes, waaronder:
Meer informatie door de gids nu te downloaden, zodat u zeker het beste geautomatiseerde beveiligingsvragenlijstplatform kunt selecteren voor uw externe beveiligingsprogramma.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Panorays contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Panorays websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Panorays