Skip to content Skip to footer

10 grootste en moedigste insider -bedreigingen

Gepubliceerd door: Proofpoint

Alleen al in de afgelopen twee jaar zijn insider beveiligingsincidenten met 47%gestegen, met de gemiddelde kosten per incident met 31%. Dat risico neemt alleen maar toe in een tijdperk van externe werk- en gedistribueerde teams. Tegenwoordig kan iedereen met insider -toegang - uit aannemers, consultants en leveranciers - een insider -dreiging vormen. Veel organisaties leren dat op de moeilijke manier. Download ons e-boek om enkele van de grootste insider-aanvallen van 2021 te verkennen-en wat u kunt doen om soortgelijke bedreigingen te voorkomen. Je zal leren:
Download het e-boek nu voor een kijkje in de realiteit van deze groeiende dreiging.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Proofpoint contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Proofpoint websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van Proofpoint