Skip to content Skip to footer

Mensen-aangedreven: het innoveren van de backoffice als motor voor bedrijfsgroei

Gepubliceerd door: Oracle

Blue Shield - die momenteel bijna 4,4 miljoen leden en bijna 65.000 artsen bedient - integreert bedrijfsplanning met Human Capital Management (HCM) en met financiële strategie. Door een uniforme cloudoplossing te implementeren van een enkele leverancier voor zowel Enterprise Resource Planning (ERP) als HCM -software, behaalde Blue Shield volledige zichtbaarheid van gegevens van de kant van het menselijk kapitaal en de financiële kant, waarbij silo's worden vermeden, evenals de noodzaak om gegevens van te integreren van gegevens van verschillende bronnen.
In dit rapport deelt het bedrijf de vier pijlers die hun mensenstrategie ondersteunen:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van Oracle