Skip to content Skip to footer

4 tips om ervoor te zorgen dat uw bord klaar is voor een succesvolle AVA

Gepubliceerd door: Diligent

Het AGM -seizoen 2022 is op koers om ongekende niveaus van uitdaging voor boards en bedrijven te zien. Naarmate het stakeholder -kapitalisme blijft evolueren en ESG -onderwerpen centraal staan, moeten leiderschapsteams en governance -professionals worden voorbereid en klaar met de gegevens en het inzicht dat ze nodig hebben om belangrijke strategische beslissingen te presenteren en te verdedigen.
Naarmate organisaties de intensieve voorbereidingsfase betreden, zijn hier vier tips om de balans te wegen ten gunste van het bedrijf tijdens het komende seizoen, download deze whitepaper om te zien waar ijverige oplossingen kunnen helpen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Diligent contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Diligent websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 6 pagina's

Meer bronnen van Diligent