Skip to content Skip to footer

Is logistiek op een omslagpunt voor de acceptatie van cloud en opkomende technologie?

Gepubliceerd door: Oracle

Ongeveer 7 van de 10 supply chain -professionals zien cloudoplossingen als een 'game -wisselaar' of een aanzienlijke of redelijke impact hebben op de groei, volgens een recent onderzoek. En hoewel velen nog steeds vooruitgang moeten aannemen zoals AI en Blockchain, geloven de respondenten dat opkomende technologieën de komende twee jaar in belang zullen stijgen.
Logistiek bereikt een omslagpunt voor versnelde acceptatie van cloudoplossingen en opkomende technologieën. Met het monteren van klanttevredenheid en logistiek uitvoeringsdruk, worden de beperkingen van on-premise oplossingen en handmatige benaderingen steeds duidelijker.
Supply chain -professionals erkennen dat ze de kosten moeten beheersen, de efficiëntie moeten verbeteren en een hoge mate van klantenservice moeten bereiken, en ze weten dat hun huidige mogelijkheden een belemmering kunnen zijn in het realiseren van die doelen. Velen erkennen de waarde van cloudgebaseerde logistieke oplossingen als een middel om de prestaties te verbeteren, realtime zichtbaarheid te krijgen en te reageren op marktwijzigingen met snelheid en behendigheid.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van Oracle