Skip to content Skip to footer

Data Excellence in Financial Information Management bereiken

Gepubliceerd door: MarkLogic

Financiële instellingen hebben grote hoeveelheden waardevolle gegevens en metadata verzameld, maar de vervalniveaus in termen van hoe zij die gegevens gebruiken, verschillen van de ene organisatie tot de andere. Voor veel organisaties bevinden gegevens zich nog steeds in verschillende gegevenswinkels binnen de onderneming.
Dit rapport onderzoekt recente trends en winnende strategieën die aantonen hoe financiële instellingen de grootste waarde kunnen halen uit hun bedrijfsgegevens. Met een focus op het verbinden van gegevens en metadata in de onderneming, laat het rapport zien hoe financiële instellingen deze basis kunnen bouwen.
Download nu voor een gids voor het stimuleren van echte zakelijke en klantwaarde voor financiële gegevensleiders!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord MarkLogic contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. MarkLogic websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 21 pagina's

Meer bronnen van MarkLogic