Skip to content Skip to footer

De toekomst van financiën is in handen van de CFO

Gepubliceerd door: NetSuite

De moderne CFO moet verandering bijhouden - ook bekend als een 'strategische zakenpartner' - terwijl ze nog steeds op kernaccountabilities leveren. Maar soms is het moeilijk om je te concentreren op het worden van een strategische zakenpartner terwijl je nog steeds al deze andere dingen doet.
CFO's kunnen het hoofd bieden door een flexibele infrastructuur te creëren die reageert op een steeds veranderende omgeving. Ze hebben een platform nodig dat geen compromis sluiten tussen schaalbaarheid en controle. Governance, Risk and Compliance (GRC) processen en mogelijkheden moeten worden ingebed in Core ERP -software, IT -infrastructuur en organisatiecultuur. Effectieve GRC moet evolueren zoals vereisten.
Voor meer informatie downloaden nu!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord NetSuite contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. NetSuite websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van NetSuite