Skip to content Skip to footer

De opnieuw gedefinieerde CFO

Gepubliceerd door: Sage

De CFO's van vandaag hebben hun verantwoordelijkheden gediversifieerd, niet-traditionele vaardigheden omarmen, opkomende technologieën geïmplementeerd en doelgerichte geleide initiatieven.
Rollen en hun bijbehorende verantwoordelijkheden evolueren natuurlijk in de loop van de tijd, en de positie van CFO is geen uitzondering. Tijdens mijn 40 jaar binnen financiën, meer dan 20 als CFO in FTSE -beursgenoteerde bedrijven, heb ik een enorme verandering gezien in de rol die financiële leiders en hun teams spelen. Het kern -DNA van een financieringsfunctie is net zo belangrijk als altijd - en het goed krijgen van de nummers zal altijd van cruciaal belang zijn - maar de teams van vandaag gebruiken gegevens en inzichten om waarde toe te voegen en de toekomst vorm te geven, niet alleen rapporteren over wat er eerder is gebeurd.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sage contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sage websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 18 pagina's

Meer bronnen van Sage