Skip to content Skip to footer

Directe gegevens voor realtime zakelijke resultaten

Gepubliceerd door: Amazon Web Services: AWS

Machine learning evolueert sneller dan ooit-AI en analyse kunnen u de mogelijkheden geven om gegevensgestuurd te worden. Met technologie en gegevens die een grotere rol spelen in het voetbal dan ooit, werkte Bundesliga samen met AWS om een ​​meeslepende fanervaring te creëren. Door live in-game gegevens vast te leggen, kan technologie realtime statistieken presenteren, zoals verwachte doelen en belangrijke zonale gebieden en zelfs de score waarschijnlijkheid voorspellen. De Bundesliga is een van de grootste voetbalorganisaties ter wereld. Machine learning is echter niet alleen voor wereldwijde organisaties, het kan bedrijven van elke omvang in elke sector ten goede komen.
Lees het volledige artikel om meer inzichten te krijgen in de kracht van AWS AI en analyses en de kansen die het voor uw bedrijf bezit.
[Voer details in om te beginnen met lezen]

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Amazon Web Services: AWS contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Amazon Web Services: AWS websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 20 pagina's

Meer bronnen van Amazon Web Services: AWS