Skip to content Skip to footer

Oracle Value Realization: Finance en HR Unified in the Cloud

Gepubliceerd door: Oracle

De zaken veranderen snel en de behoefte aan nauwere samenwerking tussen financiën en HR is nog nooit zo noodzakelijker geweest. Het is niet langer genoeg om efficiënt te zijn in termen van tijdigheid en kosten, financiën en HR-teams moeten ook waarde blijven toevoegen in termen van grotere transparantie, dieper zakelijk inzicht en verbeterde besluitvorming.
Deze whitepaper onderzoekt de unieke mogelijkheden die een geïntegreerde ERP- en HCM -cloudoplossing mogelijk maakt, inclusief een uniforme kijk op financiële en HR -gegevens, gestroomlijnde activiteiten en verhoogde productiviteit.
Lees meer over de waarde die klanten kunnen verwachten bij het verenigen van financiën en HR op Oracle Cloud.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Oracle