Skip to content Skip to footer

Elektronische handtekeningzaken - Engels recht

Gepubliceerd door: DocuSign

De jurisprudentie over elektronische handtekeningen wordt het best begrepen met een waardering van de juridische functie van handtekeningen. Gewoonlijk is er, wanneer we documenten ondertekenen, geen daadwerkelijke wettelijke vereiste om een ​​handtekening te gebruiken.
We tekenen vrijwillig, om aan te tonen dat we onszelf associëren met de inhoud van het document - of het nu een brief, een contract, een erkenning van ontvangst of een ander soort wettelijk belangrijk document is. Voor een contract toont de handeling van ondertekenen ook aan dat we van plan zijn het contract te concluderen en gebonden te zijn aan de voorwaarden ervan.
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 6 pagina's

Meer bronnen van DocuSign