Skip to content Skip to footer

Ebook: Skift Report: The State of Business Travel 2020

Gepubliceerd door: TripActions

Van alle uitdagingen die van invloed zijn op de zakelijke reissector is misschien geen belangrijker dan de groeiende focus van de branche op het eerst in staat stellen van zakenreizigers. Maar wetende dat dit waar is, roept een belangrijke vraag op: welke trends voor zakelijke reistrends hebben de grootste impact op de tevredenheid van de werknemers in het komende jaar?
Om de grootste trends voor zakenreizen in het komende jaar te begrijpen, werkte Skift samen met Tripactions op deze Roundup van Business Travel Trend Trend, en interviewde een dwarsdoorsnede van de industrie en financiële leiders om te begrijpen hoe de sector klaar is om te evolueren.
De 10 trends die in het rapport verschijnen - exclusief verkrijgbaar bij SKIFT- en TRIPACTIONS - omvatten: de 10 trends in het rapport - omvatten:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord TripActions contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. TripActions websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 64 pagina's

Meer bronnen van TripActions