Skip to content Skip to footer

De evolutie en aankomst van de preventie-eerste benadering van cybersecurity

Gepubliceerd door: BlackBerry

Een paar jaar geleden was een proactieve op preventie gebaseerde veiligheidshouding meer een ambitie dan een realiteit. De doorbraak kwam in 2012, toen een groep veiligheidsleiders en datawetenschappers samenkwamen om Cylance® te lanceren en een gloednieuwe benadering van eindpuntverdediging introduceerde die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML).
De eindpuntbeveiligingsoplossing die ze hebben gebouwd, nu opnieuw aangebroken als CylanceProtect®, was uniek in staat om de uitvoering van nooit eerder geziene malware op het eindpunt te voorkomen zonder afhankelijkheid van handtekeningen of een cloudverbinding.
Tegenwoordig is deze preventie-eerste beveiligingsbenadering zowel bewezen als praktisch. Maar misschien, misschien uit traagheid, houden sommige organisaties nog steeds vast aan een reactieve benadering van cybersecurity die al lang zijn vervaldatum heeft doorstaan.
Download deze opdracht om meer te weten te komen over de weg naar preventie-eerste beveiliging!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord BlackBerry contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. BlackBerry websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 3 pagina's

Meer bronnen van BlackBerry