Skip to content Skip to footer

Het vinden van een platform dat uw gegevens waardig is

Gepubliceerd door: Box

Aanvallen op uw gegevens worden lastiger en de bedreigingen van insider nemen toe.
Meer dan de helft van de IT -beveiligingsprofessionals ervoer de afgelopen drie jaar ten minste drie openbaar bekendgemaakte inbreuken (IDC Data Security Survey, 2020). En helaas, geconfronteerd met een uitputtende reeks valse waarschuwingen, voert 70% van de bedrijven hun DLP -tools in de passieve modus.
Uw mensen willen flexibiliteit om overal toegang te krijgen tot bestanden, maar dat betekent dat tot 75% van uw gevoelige informatie wordt verspreid over laptops, smartphones en openbare en private wolken. In dit onderzoekspaper werpt IDC licht op trends bij het oplossen van de beveiligingslacunes die zijn achtergelaten door Legacy Point en on-premises beveiligingsoplossingen.
Te weten komen over:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Box contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Box websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 6 pagina's

Meer bronnen van Box