Skip to content Skip to footer

SAGE BUSINESS CLOUD FINANCIALS

Gepubliceerd door: Sage

U weet al dat Salesforce 's werelds toonaangevende oplossing voor klantrelatiebeheer is.
Maar wist u ook dat u dit reeds krachtige hulpmiddel kunt omzetten in een complete bedrijfsbeheer- en boekhoudoplossing-een die u een enkele, uniforme, realtime weergave van al uw gegevens geeft?
SAGE Financials maakt Salesforce nog sterker en stelt u in staat om uw CRM te transformeren in een complete oplossing voor bedrijfsbeheer.
Salesforce en SAGE -financiële gegevens die samenwerken, biedt een complete bedrijfsmanagement- en boekhoudoplossing. Sage Financial is een cloud -boekhoudoplossing die al uw bedrijfsgegevens bronnen verenigt en verbindt - en integreert met de Salesforce -tools die u elke dag gebruikt.
Download nu om meer te weten te komen over Sage Financial en hoe het uw Salesforce nog sterker kan maken!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sage contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sage websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 5 pagina's

Meer bronnen van Sage