Skip to content Skip to footer

Volledige gids voor moderne ERP

Gepubliceerd door: Oracle

De wereld van Enterprise Resource Planning (ERP) is dramatisch veranderd van on-premise 'ERP 1.0'-oplossingen naar de cloudgebaseerde' ERP 2.0'-systemen van vandaag. Opkomende technologieën stimuleren verder de overgang naar de cloud, en bedrijven die ze hebben ingezet, hebben 58% snellere omzetgroei gezien gedurende een periode van 36 maanden versus die die dat niet hebben gedaan. Ondersteunt uw huidige ERP uw behoeften, operationele doelen, cultuur, budget en tijdlijn? Zo niet, dan is het tijd om de eerste stap te zetten in uw ERP -moderniseringsreis.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van Oracle