Skip to content Skip to footer

Nucleus Guide: Connecting Finance en HR in Oracle Cloud

Gepubliceerd door: Oracle

De kosten en complexiteit van Enterprise Resource Planning (ERP) en Human Capital Management (HCM) vormen twee van de ernstigste uitdagingen waarmee grote bedrijven tegenwoordig worden geconfronteerd. Naarmate de bedrijfstechnologie zich ontwikkelt, moeten organisaties nieuwe tools en processen aannemen om te voldoen aan de steeds toenemende verwachtingen van zowel werknemers als externe toezichthouders. Met een gedeeld, verenigd cloudplatform over financiën en HR kunnen bedrijven samenwerking en gedeelde inzichten stimuleren, de efficiëntie verbeteren en best practices en opkomende technologieën opnemen.
Nucleus Research sprak met drie klanten die zowel Oracle ERP Cloud als Oracle HCM Cloud gebruiken om de voordelen van een enkele cloudplatformbenadering te ontdekken. Krijg de gids om te leren hoe deze bedrijven de lengte van hun maandelijkse dichtbij 80%verminderden, de productiviteit van de loonlijst en het voordelen van het personeel met 20%verhoogde, hun gegevenskwaliteit verbeterde en meer.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Oracle