Skip to content Skip to footer

Essentiële gidsen: verbonden verzekeraars creëren

Gepubliceerd door: Salesforce

Hoe algemene verzekeringsproviders moeiteloze digitale ervaringen voor iedereen kunnen creëren. Naarmate ze transformeren voor de leeftijd van de klant.
Digitale verandering versnelt. Het creëert een slimmere wereld waarin iedereen, en alles, is verbonden: mobiele en sociale technologie, met Cloud en Internet of Things -connectiviteit, zal binnenkort miljarden apparaten, sensoren, processen en mensen verbinden.
Verzekeraars erkennen dat digitale transformatie niet langer optioneel is. Het is de sleutel om de toekomst te verzekeren, door de efficiëntie te transformeren, inkomsten te stimuleren en verstorende bedreigingen te verminderen.
Je moet binnenkort actie ondernemen, of het risico lopen achterop te raken - maar waar begin je?
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Salesforce contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Salesforce websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van Salesforce