Skip to content Skip to footer

Peppacrm

Gepubliceerd door: DigitalRoute

PepPACRM levert verkoop- en marketingautomatiseringssoftware aan ondernemingen. De Software-As-A-Service (SaaS) -producten optimaliseren de bedrijfsresultaten van middelgrote en grote ondernemingen met versnelde leadcapiting en verkoopprocesautomatisering.
De visie van Peppacrm is om het beste Challenger -merk te worden door jaarlijkse inkomsten, gedreven door de unieke focus op CRM -klantervaring. Om dit te bereiken, richt het bedrijf zijn ontwikkeling vooral op functies die de verkoopeffectiviteit van zijn klanten verbeteren en de reis van zijn klanten door de PepPACRM -suite van applicaties optimaliseren.
Deze use case laat zien hoe PepPACRM een nieuw bedrijfsmodel creëerde dat verder gaat dan het huidige op de stoel gebaseerde licentiemodel.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DigitalRoute contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DigitalRoute websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van DigitalRoute