Skip to content Skip to footer

De grootste supply chain-uitdagingen-hoe de EY-Microsoft Alliance ze kan helpen op te lossen

Gepubliceerd door: EY

Tegenwoordig zijn de verstoringen van de supply chain overal. Inkomende, het beveiligen van grondstoffen, onderdelen en producten kunnen traag, duur en onbetrouwbaar zijn. Uitbound, het is moeilijker geworden om uw klanten een snelle ommekeer en een precieze leverdatum te garanderen.
Dit versterkt de noodzaak van veerkracht, die kan worden bereikt door investeringen in innovatieve technologie. In deze infographic onderzoeken we vijf technologiegedreven oplossingen voor vijf verschillende uitdagingen voor supply chain. Kijk hoe u meer zichtbaarheid kunt krijgen, welke automatisering voor u zal doen, de voordelen van netwerkecosystemen en hoe dit alles u helpt ESG -doelen te bereiken.
Onderzoek hoe de Microsoft Services Group, onderdeel van de EY-Microsoft Alliance, helpt om de verstoringen van de supply chain aan te pakken om de veerkracht te bieden die nodig is om de operationele efficiëntie voor klanten in de toekomst te helpen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord EY contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. EY websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Infographic Lengte: 1 pagina

Meer bronnen van EY