Skip to content Skip to footer

DLP opnieuw definiëren

Gepubliceerd door: Proofpoint

Gegevens beweegt zichzelf niet. Mensen - of ze nu nalatig, gecompromitteerd of kwaadwillend zijn - veroorzaken gegevens op veilige en risicovolle manieren. Legacy benaderingen van gegevensverliespreventie (DLP), het bouwen van muren rond uw kritieke gegevens, falen in de altijd verbonden wereld van vandaag. Dit e-boek onderzoekt de groeiende uitdagingen van de snel evoluerende werkplek en IT-omgevingen van vandaag. Het verklaart waarom traditionele benaderingen van DLP niet aan de taak zijn. En het biedt een routekaart voor DLP gebouwd voor de manier waarop moderne organisaties werken.
Dit e-boek legt uit:
Download nu het e-boek voor meer informatie over de opnieuw gedefinieerde DLP-ervaring.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Proofpoint contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Proofpoint websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 16 pagina's

Meer bronnen van Proofpoint