Skip to content Skip to footer

Breekbaar tot wendbaar - Handstand van onzekerheid als een adaptieve organisatie

Gepubliceerd door: Fujitsu

Organisaties over de hele wereld proberen het snelle tempo van verandering in hun branche bij te houden. In veel gevallen bedreigen een combinatie van concurrerende, economische en sociale verstoringen marktposities en bestaan.
Als deze verandering de enige constante is, moet het aanpassingsvermogen een ‘nieuw normaal’ ondersteunen - en vooraan zijn, zodat je kunt groeien en gedijen in de toekomst.
Tweederde van de bedrijfsleiders probeert een adaptief voordeel te behalen door hun transformatiestrategie te schrappen.
Organisaties die worden onderzocht in ons internationale ‘Fragile to Agile’ onderzoek proberen hun organisatie toekomstbestendig te maken door meer behendigheid, snelheid en innovatie. 64% van hen maakt stappen om hun transformatiestrategie opnieuw op te bouwen, om ervoor te zorgen dat ze relevant, concurrerend en kant-en-klaar zijn in een zeer verstoorde wereld.
Download het rapport en leer hoe u gelijke tred kunt houden als een adaptieve organisatie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Fujitsu contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Fujitsu websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 20 pagina's

Meer bronnen van Fujitsu