Skip to content Skip to footer

Stoppen Bec en EAC

Gepubliceerd door: Proofpoint

Business E -mailcompromis (BEC) en e -mailaccountcompromis (EAC) zijn complexe problemen die meerdere lagen verdedigingen vereisen. Cyberaanvallers hebben talloze manieren om uw gebruikers te misleiden, hun vertrouwen op te letten en hun toegang tot belangrijke gegevens, systemen en bronnen te benutten. Om te slagen, moeten aanvallers slechts één tactiek vinden die werkt.
Stoppen met BEC en EAC vereist een meerlagige verdediging die elke tactiekaanvallers blokkeert-niet alleen enkele van hen
Hier is een nadere beschouwing van hoe ProofPoint e -mailbeveiliging uw mensen waarborgen van BEC- en EAC -aanvallen - en waarom het de enige oplossing is die deze groeiende problemen echt oplost.
Download de Modern CISO's Guide om mensen te beschermen met Proofpoint -e -mailbeveiliging.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Proofpoint contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Proofpoint websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Proofpoint