Skip to content Skip to footer

Parivartana - De rol van gegevens en analyses in sociale transformatie

Gepubliceerd door: Tata Consultancy Services

Van gepersonaliseerde gezondheidszorg tot digitale landbouw, en van energiebeheer tot oplossingen voor digitale governance, Business 4.0 Technologies hebben levens over de hele wereld getransformeerd door op maat gemaakte oplossingen te creëren om uitdagende sociale kwesties aan te pakken. En de organisaties die een diepgaande en duurzame impact op gemeenschappen hebben gehad, zijn degenen die de kracht van big data hebben gebruikt.
Tata Consultancy Services (TCS) zijn van mening dat het samenkomen van gegevens en kunstmatige intelligentie de sociale transformatie zal versnellen. Deze digitale publicatie 'Parivartana' onderzoekt alle manieren waarop deze verandering zich op de grond zal afspelen, waarbij de rol van gegevens en analyses voor sociale transformatie wordt benadrukt.
Dit boek is gepubliceerd door de Analytics and Insights (AANDI) -eenheid bij TCS en bevat een compilatie van artikelen en interviews met een gevarieerde reeks technologie -experts, marktleiders, cxos, economen, academici, onderzoekers, sociale ondernemers en filantropen, die allemaal hebben gemaakt Een duurzame impact op de samenleving. De bijdragers hebben niet alleen hun succesverhalen gedeeld, maar hebben ook de visie van hun organisaties uitgebracht om de wereld een betere plek te maken voor de komende generaties.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Tata Consultancy Services contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Tata Consultancy Services websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 120 pagina's

Meer bronnen van Tata Consultancy Services