Skip to content Skip to footer

Klant Workflows Book of Knowledge

Gepubliceerd door: ServiceNow

Het grootste zakelijke verhaal van het afgelopen jaar was de impact van Covid-19 op de manier waarop we werken en leven. Wat het liet zien is dat verandering in een oogwenk en zonder waarschuwing kan gebeuren. Het is dus van cruciaal belang om zich aan te passen en de uitdaging aan te gaan.
In dit boek zie je verhalen van organisaties die complexe uitdagingen met workflows hebben aangepakt. Hoewel de problemen anders zijn, duwden ze allemaal naar voren en namen ze het voortouw op hun eigen digitale transformatie en, met behulp van ServiceNow, ontgrendelde indrukwekkende resultaten.
Ontdek hoe deze organisaties de loyaliteit van klanten met verbonden digitale workflows stimuleren. Deze snelle gelezen samenvattingen van hun kennis 2020 Breakout-presentaties bieden inzichten in innovatieve benaderingen voor uniforme klantbetrokkenheid, veldservice en servicebedrijven.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 17 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow