Skip to content Skip to footer

Blackberry Cyber ​​Suite

Gepubliceerd door: BlackBerry

De uitdaging om gegevens en eindpunten te beveiligen en te beschermen is geen nieuwe vereiste, maar vandaag is het belangrijker dan ooit. Met een snel groeiend aanvalsoppervlak gecreëerd door de proliferatie van nieuwe soorten eindpunten variërend van mobiel tot Internet of Things (IoT) in combinatie met een golf van externe wereldwijde werknemers, heb je een perfecte storm. Het concept en de implementatie van een nul vertrouwenskader is nog nooit zo belangrijk geweest, omdat het beveiligen en beschermen van eindpunten en gegevens hand in hand gaat met nul vertrouwen.
Zero Trust is gemaakt om de-perimeterisatie of de erosie van het bedrijfsnetwerkperimeter aan te pakken. Met de consumentatie van technologie en de opkomst van cloudgebaseerde apps moesten CISO's hun aanpak veranderen om aan te nemen dat geen verkeer binnen het netwerk van een organisatie betrouwbaarder was dan het verkeer van buitenaf kwam.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord BlackBerry contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. BlackBerry websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van BlackBerry