Skip to content Skip to footer

ESG Emerging Tech Research Report - Samenvatting uitvoerende

Gepubliceerd door: Oracle

Hoe groter het aantal gebruikte technologieën in gebruik, hoe beter de prestaties van de organisatie. Dit geldt of het bespreken van de prestaties van marktleider op gebieden zoals de nauwkeurigheid van de financiële rapportage en planningsmogelijkheden, of supply chain-statistieken zoals verminderde dagen Sales Outstanding en Percentage van de bestellingen die volledig en op tijd worden afgeleverd.
De gegevens die in dit rapport worden besproken, benadrukt hoe organisaties profiteren van opkomende technologieën om financiering en/of supply chain -activiteiten te verbeteren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 6 pagina's

Meer bronnen van Oracle