Skip to content Skip to footer

Top 4 valkuilen om te vermijden bij het inzetten van Office 365

Gepubliceerd door: Zscaler

Het valt niet te ontkennen dat Office 365 een groot probleem is. Het is een groot deel van de Microsoft Intelligent Cloud -strategie. Het is groot in termen van zijn gebruikersbestand. En het heeft een grote impact op uw netwerk. Office 365 wordt volledig ingezet en wordt snel uw grootste consument van bandbreedte en moordenaar van firewalls.
Office 365 is anders dan elke andere SaaS -app en, zelfs met een zorgvuldige planning, is het eerlijk om te zeggen dat de implementatie niet altijd zonder problemen gaat. Om u te helpen op weg te gaan naar succes, trok dit witboek een overzicht samen van de meest voorkomende valkuilen die bedrijven pre-inzet maken-en wat u kunt doen om ze te vermijden.
Download deze whitepaper voor meer informatie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Zscaler contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Zscaler websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 6 pagina's

Meer bronnen van Zscaler