Skip to content Skip to footer

Het automatiseren van het order-to-cash-proces

Gepubliceerd door: SideTrade

De rol van de CFO- en Finance -afdeling evolueert zich nu al vele jaren. Het gaat niet langer alleen over traditionele financiële gebieden, zoals het beheersen van budgetten, het behouden van de boeken, het verminderen van risico's en rapportage.
Uit het meest recente Global CFO -onderzoek van McKinsey bleek zelfs dat in de twee jaar sinds het vorige rapport het aantal functies dat aan CFO's rapporteert, is gestegen van 4,5 naar een gemiddelde van 6,2. En de grootste verhogingen waren rond bordbetrokkenheid en digitalisering - inclusief automatisering, cloud, datavisualisatie en geavanceerde analyses.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord SideTrade contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. SideTrade websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van SideTrade