Skip to content Skip to footer

Automatisering van veiligheid

Gepubliceerd door: Brightly

Zoals de overdreven gebruikte zin zo correct zegt: 'Veiligheid is geen toeval'. Toewijding aan de eerste cultuur zal minder ongelukken hebben. Vermindering van ongevallen is ook het spreekwoordelijke 'puntje van de ijsberg'. Een veiligheids-eerste cultuur vermindert niet alleen ongevallen, maar heeft ook tal van andere belangrijke operationele, culturele en financiële voordelen. Naast het fysieke en mentale lijden dat een ongeval de betrokken persoon toebrengt, kan niets sneller het moreel van het team naar beneden slepen. Software gebruiken als aanvulling op veiligheidsinitiatieven is slim en effectief, en het zal ook aanzienlijke culturele en financiële voordelen hebben voor uw organisatie .
Download deze whitepaper om een ​​paar voorbeelden te zien van hoe fel activa -essentiële cmms helpt om veiligheidsinitiatieven op de werkplek te automatiseren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Brightly contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Brightly websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van Brightly