Skip to content Skip to footer

De kosten verlagen, de klanttevredenheid verhoogt en omzetgroei met hyperscience stimuleert

Gepubliceerd door: Hyperscience

Veel organisaties zien waarde in hun op document gebaseerde gegevens en hebben toegang tot gestructureerde formaten, maar ze hebben moeite om waarde te ontgrendelen die vastzit in ongestructureerde formaten.
Volgens Gartner is 80% van de bedrijfsgegevens ongestructureerd, een cijfer dat 35% op jaarbasis groeit. Met meer dan de helft van de waardevolle gegevens gevangen, worstelen organisaties met productiviteitsverliezen en mislukte automatiseringsinitiatieven. In een poging om de klanttevredenheid te verbeteren, de kosten te verlagen en omzetgroei te verhogen, zijn ondernemingen op zoek naar een op ML gebaseerd automatiseringsplatform om hun complexe processen te automatiseren.
Download de infographic voor meer informatie over hoe intelligente automatisering uw meest complexe documentgebaseerde processen kan automatiseren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Hyperscience contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Hyperscience websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Infographic Lengte: 1 pagina

Meer bronnen van Hyperscience