Skip to content Skip to footer

Top 10 openbare cloudbeveiligingsaanbevelingen

Gepubliceerd door: Palo Alto Networks

De overstap naar de openbare cloud is het grootste computerparadigma om zich te ontvouwen sinds het begin van de jaren 2000, toen de internet boem voor het eerst explodeerde.
Volgens de 451 Group® verwachten de executives van Enterprise IT dat 60 procent van de workloads tegen 2018 in de cloud zal worden uitgevoerd.
Het stimuleren van deze groei zijn grotere behendigheid en schaalbaarheid, hogere prestaties en snellere toegang tot innovatieve technologieën, die organisaties allemaal in staat stellen een concurrentievoordeel te krijgen.
Net zoals de opkomende acceptatie van de openbare cloud nieuwe zakelijke, productiviteits- en behendigheidsmogelijkheden introduceert, legt het ook potentiële beveiligingsrisico's bloot.
Download deze informatieve whitepaper voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Palo Alto Networks contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Palo Alto Networks websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van Palo Alto Networks