Skip to content Skip to footer

Maximaliseert u uw inkomstenpotentieel: hoe optimalisaties vooraan en backend -betalingen leiden tot betere resultaten en uw bedrijfsresultaten verbeteren

Gepubliceerd door: PayPal

Handelaars werken hun e-commerce websites voortdurend bij om meer bezoekers aan te trekken en aankopen te stimuleren, maar het bereiken van maximale inkomsten vereist afstemming van drie omgevingen.
In een steeds meer concurrerende omgeving en ongekende verschuiving naar digitaal, passen handelaren zich snel aan om hun klanten beter van dienst te zijn. De best presterende handelaren breiden hun definitie van 'conversie' uit door het eenvoudig om te zetten voor kopers bij het afrekenen naar een veel bredere reeks overwegingen. Geoptimaliseerde conversie omvat het ontwerpen van koop- en kassa-ervaringen met de voorkeuren van hun klanten in gedachten en het gebruik van een wrijvingsloze back-end verwerkingsopstelling om goedkeuringen te stimuleren.
Deze whitepaper legt de complexiteiten bloot die verband houden met front-end betalingsactiviteiten die van invloed zijn op de waarschijnlijkheid van aankoop tijdens de kopersreis, evenals back-end-activiteiten die de tarieven voor betalingsautorisatie beïnvloeden. We zullen de manieren waarop handelaren deze uitdagingen kunnen aanpakken en vervolgens specifiek de optimalisatiehulpmiddelen van PayPal en hun benadering van conversie evalueren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord PayPal contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. PayPal websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 18 pagina's

Meer bronnen van PayPal