Skip to content Skip to footer

Plan om te winnen: het bereiken van zakelijke behendigheid in het tijdperk van urgentie

Gepubliceerd door: Workday

Business Agility is nu een bepalende factor voor succes in de datagestuurde, snelle wereld van vandaag. Om snel te denken en eerst te bewegen, moeten bedrijven een nieuw model omarmen of het risico lopen achterblijven. Plan om te winnen weerspiegelt de verzamelde ervaring en wijsheid die is opgedaan door het werken met duizenden bedrijven, de inzichten van CFO's en FPANDA -beoefenaars, en onze partners en andere denkleiders, evenals onderzoek naar hoe planning de bedrijfsprestaties beïnvloedt.
Dit boek geeft een duidelijke visie op waar strategische bedrijfsplanning naartoe gaat en de impact die het kan hebben op organisaties. De hier beschreven praktijken zijn een gids voor bedrijven om hun toekomst in kaart te brengen in deze steeds veranderende, digitale wereld.
Business Agility betekent dat organisaties zoals die van u snel kunnen denken, eerst kunnen bewegen en snel kunnen veranderen, met behoud van controle en stabiliteit. Het betekent dat u niet alleen kunt begrijpen wat er aan de hand is, maar ook hoe u zou kunnen reageren en welk effect uw acties zouden hebben.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workday contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workday websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 72 pagina's

Meer bronnen van Workday