Skip to content Skip to footer

De gezondheidszorg opnieuw definiëren in de cloud

Gepubliceerd door: Amazon Web Services: AWS

U helpen om klinische gezondheidszorginnovatie en de toekomst van gepersonaliseerde ervaringen in de cloud te visualiseren.
Lees dit e -boek om te ontdekken hoe sommige van onze klanten de cloud gebruiken om te innoveren en de manier waarop ze werken te transformeren. Hoor hun verhalen in klinische en gepersonaliseerde geneeskunde, inclusief innovatieve reacties op de Covid-19-crisis. Met AWS -regio's over de hele wereld helpen we de publieke sector te versterken door het soort transformationeel denken mogelijk te maken dat nodig is om kritische problemen in de gezondheidszorg op te lossen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Amazon Web Services: AWS contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Amazon Web Services: AWS websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 36 pagina's

Meer bronnen van Amazon Web Services: AWS