Skip to content Skip to footer

2021 Voice of the Ciso Report

Gepubliceerd door: Proofpoint

Het lijdt geen twijfel dat 2020 een uitdagend jaar was. De pandemie legde een enorme druk op de wereldeconomie, en cybercriminelen maakten daar gebruik van en versnelde hun snode activiteiten. Cybersecurity -teams over de hele wereld werden uitgedaagd om hun beveiligingshouding in deze nieuwe en veranderende omgeving te versterken.
De Proofpoint 2021 Voice of the Ciso Report heeft 1.400 cisos van over de hele wereld onderzocht. Ze werden uitgenodigd om hun ervaringen uit de eerste hand in de afgelopen 12 maanden te delen en hun inzichten voor de komende twee jaar aan te bieden.
Je leert erover:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Proofpoint contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Proofpoint websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 17 pagina's

Meer bronnen van Proofpoint