Skip to content Skip to footer

Zichtbaarheid in actie

Gepubliceerd door: ServiceNow

End-to-end-inzichten aangeven over klantervaring, tevredenheid en kostenbeheer.
Toonaangevende bedrijven zijn trots op het aanbieden van uitstekende klantervaringen op basis van positieve betrokkenheid. Vaak zijn dezelfde bedrijven verlies wanneer de tevredenheidsscores beginnen te dalen. Waarom vinden organisaties die voortdurend hun front office houden, het moeilijker en moeilijker vinden om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en geweldige ervaringen te bieden?
De verwachtingen van de klant nemen toe, zonder tekenen van stoppen. Ze willen dat hun behoeften snel, transparant en proactief worden aangepakt. Ze willen dat merken hen ontmoeten waar ze zijn, onthoud ze, bieden ervaringen die relevant en gepersonaliseerd zijn en beschikbaar zijn wanneer ze ze nodig hebben. Om iedereen te dienen, moet u hun behoeften zien en ernaar handelen.
U hebt zichtbaarheid nodig in actie. Download nu om te leren hoe u aan de verwachtingen van uw klanten kunt voldoen!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 10 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow