Skip to content Skip to footer

De CISO's gids voor het evalueren van beveiligingsplatforms van derden: topvragen om te stellen

Gepubliceerd door: Panorays

Een uitgebreid beveiligingsprogramma van derden kan de beveiliging van uw leverancier afstemmen op uw interne beveiligingscontroles en risicovolle eetlust. Een dergelijk programma kan u ook helpen het risico te verhelpen als uw leveranciers tekortschieten. En het juiste platform voor beveiligingsbeheer van derden kan een slimme manier zijn om uw programma van de grond te krijgen of degene die u al heeft te automatiseren.
Toch zijn niet alle platforms voor beveiligingsbeheer van derden hetzelfde. De functies kunnen variëren, afhankelijk van de oplossing. Dus waar moet u naar op zoek zijn bij het evalueren van oplossingen?
Deze gids behandelt de belangrijke vragen die u zou moeten stellen. Doet bijvoorbeeld het platform:
Download nu de nieuwe gids om de belangrijke vragen te leren om te stellen en de essentiële functies om naar te zoeken!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Panorays contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Panorays websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 23 pagina's

Meer bronnen van Panorays