Skip to content Skip to footer

Bedrijven die grote bewegingen maken, zien grote kansen

Gepubliceerd door: Oracle

Er zijn nieuwe kansen ontstaan ​​voor financiële leiders - maar alleen als je bereid bent om grote bewegingen in onvoorspelbare tijden te maken. Om dit punt te illustreren, blijkt uit onderzoek van MIT Technology Review dat 52% van de leidinggevenden die de komende jaren willen transformeren, van plan zijn IT -functies naar de cloud te verplaatsen.
Lees het volledige rapport om de 'grote bewegingen' te verkennen die ze van plan zijn te maken, zoals herstructurering door fusies en overnames, het aannemen van nieuwe bedrijfsmodellen, het automatiseren van de financiële afsluiting en het creëren van risico-intelligente culturen.
Leer hoe financiële leiders kunnen blijven innoveren om het concurrentievoordeel te behalen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 10 pagina's

Meer bronnen van Oracle