Skip to content Skip to footer

43+ contactpunten tussen financiën en HR

Gepubliceerd door: Oracle

De verbindingen tussen de financiën en HR -functies van een bedrijf gaan veel verder dan het inhuren. Denk er eens over na: elke keer dat een werknemer uren aan een klant factureert, reist voor werk, krijgt u een nieuw mobiel plan toegewezen of een nieuwe laptop koopt, moeten de transacties worden vastgelegd in zowel uw HR- als financieringssystemen.
Financiën en HR moeten niet alleen nauwer samenwerken in het bedrijfslijnen - ze moeten technologie en een gemeenschappelijk cloudframework delen. Anders zullen teams worden verstrikt in handmatig werk, waarbij gegevens van HR-systemen worden geïntegreerd of zelfs opnieuw invoeren in financiën en weer terug.
Verken de 43 contactpunten waarmee financiën- en HR -teams kunnen samenwerken en het bedrijf vooruit helpen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Oracle