Skip to content Skip to footer

De dataWatch -gegevens voor het voorbereiden van de kopers van gegevens

Gepubliceerd door: Datawatch

De dataWatch-gegevensvoorbereidingskoper is uw handleiding bij het navigeren van door het self-service data prep-technologie-landschap en biedt informatie over het beoordelen van de behoeften van uw organisatie.
Het richt zich op vragen om te stellen bij het overwegen van nieuwe analysetechnologie en illustreert hoe vloeiend overstap naar de fasen van aankoop en implementatie kan worden overgegaan.

Download dit e-boek om te leren hoe u naar een gegevensgestuurde organisatie kunt evolueren door zelfbediening in uw zakelijke analisten en informatiewerkers mogelijk te maken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Datawatch contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Datawatch websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van Datawatch